De roots van edelsteenwinkel De Steenarend liggen in Den Bosch

Als geboren en getogen Boschenaren hebben wij een grote binding met Den Bosch. Mineralen kopen en verkopen is daar voor ons begonnen. Onze edelsteenwinkel in Den Bosch is verhuisd naar Eindhoven, met slijperij en museum in een pand zijn we uniek in Nederland. Wilt u een mooie edelsteen kopen? Den Bosch is niet zo ver van Eindhoven. U heeft bij ons een ruime keuze uit zilveren sieraden met stenen, maar u kunt ook een losse edelsteen kopen. Wij verkopen ruwe stenen, schelpen en fossielen die u bij ons ook kunt laten verwerken tot sieraden. Laat een ketting maken met een edelsteen, oorbellen met kristal of bekijk onze collectie armbanden.

 

Een cursus edelstenen slijpen

Den Bosch heeft geen edelsteenslijperij waar u zelf de ruwe steen uit kunt zoeken en laten slijpen. Een cursus edelsteen slijpen volgen is bij ons ook mogelijk. In 10 lessen leren wij u hoe u zelf stenen kunt slijpen. Maak een persoonlijk cadeau voor uw partner, moeder of vrienden dat altijd bij ze blijft.

 

Edelsteenmuseum, edelsteenslijperij en edelsteenwinkel in één

De Steenarend heeft een museum dat iedere zaterdag gratis te bezoeken is. Hier staat onze eigen verzameling mineralen, edelstenen en fossielen waarvan wij de schoonheid graag met u delen.

Mineralen kopen kan in Den Bosch, een edelsteen kopen kan in Den Bosch, en er is ook een edelsteenwinkel in Den Bosch, maar de combinatie van edelsteenwinkel met edelsteenslijperij en museum is uniek bij De Steenarend in Eindhoven. Wij staan garant voor kennis en kwaliteit.

 

Edelstenen en mineralen voor levensenergie

Stenen met een helende werking, een steen die beschermt of een steen die energie geeft: edelstenen en mineralen werken in op verschillende chakra’s. Voor een steen met helende werking is het bijvoorbeeld belangrijk dat het een natuurlijke onbehandelde steen is.  U heeft bij ons een grote keuze om prachtige mineralen te kopen in diverse kleuren.

 

Sieraden Art

Edelsteenwinkel De Steenarend ligt in Strijp-S, de creatieve wijk van Eindhoven waar vooruitstrevende creatievelingen vernieuwende concepten ontwikkelen. De kunstzinnige omgeving heeft ons gestimuleerd om kunstwerken met sieraden te maken. Loop eens binnen en bekijk onze Sieraden Art in de edelsteenwinkel. Vanuit Den Bosch is dit inspirerende district zeker een uitje waard.